Pentusuunnitelmat / puppyplans

Sucikan pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon ikäisinä hyvin hoidettuina ,useaan kertaan madotettuina , totutettuina normaaliin kotielämään ja ääniin ,  sirutettuina , rekisteröityinä , laajan rotuinfon ja pentupaketin kera Suomen Kenneliiton sopimuksilla .  Kasvattajana valitsen jokaiselle sopivan /tarpeeseen olevan pennun , se vilkkain  ja vaativin ei ole välttämättä lapsiperheeseen sopiva yksilö . Kasvattajana en myös suosittele ensimmäiseksi koiraksi/ PK-roduksi kasvattamiani rotuja , eikä varsinkaan urospentuja . 
Kaikki aloittamani pennun kasvatus emän lisäksi on toivottavasti se mitä toivon kasvattini  omistajan  jatkavan uudessa kodissa monien tulevien ongelmien ehkäisemiseksi . Monesti 2 ensimmäisenä ikävuonna saadut positiiviset kokemukset omistajan vahvistamina kantavat pitkälle tulevaisuuteen. Valitettavavsti myös negatiiviset kokemukset vaikuttavat luonteeseen riippuen kuinka nopeasti koira palautuu kuormittavista / stressaavista tilanteista ( Hermorakenne , toimintakyky ) 

Jokainen pentue suunnitellaan tarkasti ajatellen kokonaisuutta terveyden , ulkomuodon ja luonteen suhteen . Rodun  PEVISA määrää rekisteröinnit pentueelle , vuoden 2017 alusta liitettiin lonkkien ja kyynärien lisäksi selän kuvaaminen ( LTV , VA )ilman raja-arvoa . Itse kuvautan jalostukseen käytettäviltä yksilöiltä myös spondyloosin ( SP ) . Perinöllisyys ja pitkäselkäisyys  altistaa luusto-ongelmille .

Opastan , ohjaan, kannustan ja seuraan koko koiran eliniän ajan , järjestän pentutapaamisia , koulutuspäiviä ja teema-treeniviikonloppuja kasvateilleni , tuontikoirille ja tuttavilleni .
Arviota rodunomaisuudesta arvostan ja kannustan kasvattijeni omistajia erikoisnäyttelyihin , jalostustarkastuksiin ja Kennelliiton luonnemittareihin . Koulutustunnukset ovat plussaa ohjaajan ja koiran yhteistyöstä , aktiivisuudesta ja koulutustasosta , mutta kaikki ihmiset eivät omaa vahvaa kilpailuviettiä eikä ketään voi vaatia tekemään mahdottomia . Ja ne koulutustunnukset ei periydy pennuille , pitää kasvattajana osata arvioida koulutuksen ja perinöllisyyden erot jalostusta ajatellen .

Molemmista kasvattamistani roduista löytyy rotumääritelmät sivultani !

BEAUCERON / BERGER DE BEAUCE

KESÄLLE 2018 pentue yhdistelmästä monipuoliseen harrastamiseen ;

Josie astutetaan seuraavaan juoksuu !!!!!! Narttu pennulle etsitään luotettavaa /harrastavaa kotia ( yht. otot puh. 040-7546690 )

Josefine bluei

Jacob black

Josefine blue du Serment des Brumes ( called Josie/ Tosca )

HD A , ED 0 , LTV 0 VA 

Confirme 2017 Mustiala 
Shown ; EXCELLENT 

PAIM-T , LT +112 LAUKAUSVARMA 

PAHV - SM 2 SRINTIT -16
PAHV - SM 5 -16
PAHV -GOLD -17
PAHV - SM 4 -17

Jacob Black delle Ombre di fuoco (called GIACOMINO)

COT.4 (9/9/9), 2° at NE2015 (Sainte Pierre du Boeuf).

HIP DYS. B / ELBOW 0
DNA deposited

CANT
BH
MONDIORING 1 , MR 1

Prepearing IPO 1

----------------------------------------------------------------------------------

ITÄEUROOPANPAIMENKOIRA / EAST-EUROPEAN SHEPHERD / VEO

Pentuesuunnitelma pikku hiljaa tarkentunut ! Lisätietoa saa puhelimitse 040-7546690 .

Emänä on Sucikan Loretta black , kuvaustulokset tulossa . DM N/N . Laran kanssa harrastetaan tavoitteellisesti hakua/jälkeä . Erittäin hyvän työmoraalin omaava narttu monipuoliseen työhön.

Tuleva pentue on vain harrastajille ja kisaamisesta kiinnostuneille . Pentueesta odotetaan pääsääntöisesti mustan värisiä , mutta 2 värisiä voi myös syntyä . Pentue odotetaan luonne/käyttö- ominaisuuksiltaan monipuoliseen harrastamiseen soveltuvia sekä vaativaan työkäyttöön . Rotuun kannattaa tutustua etukäteen , tuleva emä on mahdollisuus nähdä sovitusti , tuleva pentueen isä on Venäjällä , omaa useita käyttötuloksia , toimii kisakoirana , ulkomuodollisesti rotutyypillinen .

Itäeuroopanpaimenkoiran pentue kevät 2019 !!!!!

Lara

* Ei Beauceron pentuetta suunnitelmissa vuodelle 2019 !!!

Pentueet 2020 :

* Itäeuroopanpaimenkoira pentue suunnitelmissa käyttöön ja näyttöön . Lisätietoa e-mailillä

* Ei Beauceron pentuetta suunnitelmissa tälle vuodelle !!!